Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

3 oktober 2009
18:30

Täby HC (Viggan Cup)

Referat: ESK T98 - Täby HC (Viggan Cup)

Sista matchen i Viggan Cup var placeringsmatch om femte/sjätte pris och ESK fick ta sig an Täby. Precis som i grundserien blev det en jämn match där Täby återigen drog det längsta strået.

ESK inledde matchen klart bäst och det var inte direkt rättvist att Täby tog ledningen med första periodens enda mål. Men ESK kunde inte spräcka nollan utan i periodvilan ledde Täby med 1-0.

I andra perioden bytte lagen återigen chanser med varandra men tyvärr var det ännu en gång Täby som kunde göra mål och dra ifrån till 2-0.

Sedan ESK tagit ut målvakten i slutminutrarna kunde man reducera till 2-1 men försöken till kvittering i slutsekunderna blev fruktlösa. Täby vann med 2-1 och ESK blev sexa i cupen.

ESK-Täby 1-2 (0-1, 1-1)

ESK:s mål gjordes av Adam Mossvik

lör 3 okt 2009, 16:30 ESK T98 - Täby HC (Viggan Cup) 1 - 3